3x oorlog en atoombom testen

Door TeeDee op vrijdag 1 augustus 2008 10:10 - Reacties (5)
Categorie: Devven, Views: 4.412

Dit is toch wel redelijk geweldig.

Ontmoet Bud. Bud is ontwikkelaar. Bud is 81 jaar.

Ik kreeg het vanochtend in de mail en ik sta toch aardig perplex. Nu heeft Bud vermoedelijk een wetenschappelijke achtergrond (het testen van de effecten van atoombommen), maar moet je eens nagaan. 81 jaar en dan nog druk bezig met ontwikkelen.

background-color zet hasLayout op true?

Door TeeDee op dinsdag 24 juni 2008 15:30 - Reacties (4)
Categorieën: Devven, HTML, Werk, Views: 4.263

Voor een lopend project bij mijn nieuwe job moest een asp:linkbutton over de hele breedte van een div komen. Simpel (en misschien ranzig, maar daar komen we wel uit :)) een width van 100% geven en klaar.

Niet helemaal dus. In IE7 lijkt het alsof hasLayout aan- of uitgezet wordt niet alleen door de standaard zaken, maar ook door een background-color.

Geestig, want ik dacht altijd dat de attributen (line-)height, width, position, display of zoom hasLayout op true zetten. Blijkbaar zijn er meer ;)

Ik zal a.s.a.p. het e.e.a even verder uitzoeken, dus deze post is ook meer een reminder aan mezelf: testcase in elkaar boksen!

Feestjes!

Door TeeDee op dinsdag 6 mei 2008 10:01 - Reacties (7)
Categorie: Persoonlijk, Views: 5.557

De eerste paar 'zomerse' dagen zijn geweest, wat voor mij ongeveer hetzelfde is als: het feestseizoen gaat beginnen.

Om te starten trappen we af met Awakenings Maassilo zaterdag 10 mei 2008. Vorig jaar ook geweest en heb het er perfect naar mijn zin gehad.

Vervolgens (met een tussenpauze inderdaad) gaan we door naar Defqon1 op 14 juni 2008. Het zal de 3e keer worden en het blijft altijd een geweldig feest. Hoop gezellige mensen en de busreis is vaak ook al top!

En voorlopig het laatste feest op de planning: Awakefest 2008. Dit zal de eerste keer worden omdat ik in voorgaande jaren andere dingen te doen had.

Het is voorbij!

Door TeeDee op vrijdag 25 april 2008 09:44 - Reacties (10)
Categorieën: Persoonlijk, Werk, Views: 8.167

Vandaag is het mijn laatste dag. Bij mijn huidige werkgever dan. Okay, okay, maandag en dinsdag nog even een paar kleine puntjes op de spreekwoordelijke i zetten, paar kleine overdracht zaken, je kent het wel. Maar dan is het eindelijk zover.

Lees verder »

Even een klein teken van leven!

Door TeeDee op vrijdag 1 februari 2008 16:18 - Reageren is niet meer mogelijk
Categorie: Algemeen, Views: 3.978

Na een kortstondig overleg met rob_erwt en crisp is er nu ook de mogelijkheid om posts eerder dan 2006 te plaatsen. Ik heb het idee opgevat om alle posts van mijn eigen site te verwijderen en op Tweakblogs te plaatsen. Sommige berichten komen uit 2005 en dan is het wel lekker als je deze ook gewoon kan plaatsen natuurlijk.

Mijn eigen site zal dan alleen wat tooltjes (mobiele variant van TVGids.nl en weerinformatie) bevatten en wat andere zaken zoals mijn Last.fm e.d.

Eigenlijk alles behalve mijn blog.